Tessék beleszólni!

Szabad a beszéd

Szavazz!

Friss topikok

Utolsó kommentek

Sunyi kampány 2008

2008.02.11. 16:38 | mindenthallok | 3 komment

Önkéntes plakátolók, szevaztok! Matricázók, munkaidőben kampányolók, szevasztok!

Fantasztikus ötlettel járul hozzá a "FIDESZ(\KDNP megj.) által kikényszerített népszavazás" eredményességéhez egy eddig ismeretlen - nevezzük Mozgalmártonnak mondjuk - önkéntes. Teszi ezt hivatali jogkörének súlyos félreértelmezése, és túllépése segítségével a BKV megállók váróhelyiségén elhelyezett plakátokra kormányellenes igék, illetve tömeghisztéria elősegítését keltő tacepaok ragasztásával. Mozgalmártonról egyetlen biztos dolgot lehet tudni. Biztosan plakátragasztó, tehát vagy beépített ember a CityLight-nál, vagy egy becstelen alvállalkozó.

A cetlicskék tartalma túlnyomóan Gyurcsány-ellenes, de multicég-cikiző megjegyzésekkel tarkított.

Az alábbi fényképen látható, hogy az üveg megcsillan a cetlicske fölött.

 Ugye mindenki látja?! A cetlicsku a reklámRA van plakátolva.

Ilyen reklámhordozót mindannyian láttunk már, speciális kulccsal nyitható. Körbejártam többször. Az üveg mögé máshogy nem lehet bejuttatni semmit, csak a kulccsal.  Az ellenzék szellem(iség)e nem lacafacázik. Mindenhol vannak beépített memberei.

Ráadásul költséghatékony is, mert a nyomtatási költségen felül Mozgalmártont az ideológia hajtja. Szerintem. Mindenesetre a kültéri reklám az egyik legnagyobb biznisz, Csányi Sándor cége, a Multireklám több kisebb céget magába olvasztva több mint 19 milliárd forint bevételt produkál évente. Egy kültéri reklámplakát ára 30-110eFt körül mozog. Nem beszélve arról, hogy minél frekventáltabb helyen, annál drágább. Persze a nagy megrendelők, mint pl. a parlamenti pártok bratyizós árakra számíthatnak. De "szezonálisan", így a népszavazás környékén bizti borsosabb lehet. Ha nem az ideológia, akkor vajon mennyi csúszópénz vándorolhat Mozgalmárton tárcájába.

Ideje lenne a a trójai plakátoló körmére nézni uraim:), mert mi lesz így a piacgazdasággal?!

A bejegyzés trackback címe:

https://cityszajt.blog.hu/api/trackback/id/tr20335103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2008.02.12. 10:33:18

minden szorolapozonak es illegalis ragasztgatonak a kurva anyjat! Mikor lehet mar oket megbuntetni? Tele van szemettel a varos, az aluljarok... gusztustalan.

Nemetben miert nem lattam ilyen mocskot sehol?

Balkania.

mindenthallok · http://cityszajt.blog.hu/ 2008.02.12. 16:59:19

Jelen pillanatban - szerintem - a köztér kultúrája is a béka segge alatt van Budapesten. Mindenki olcsón akar megúszni a mindent. Stílusérzék gyakorlatilag nulla. És mindent unalomig erőltetnek. A szórólapokat, amit említesz, ma már el sem veszik, vagy széthajigálják az emberek.
Ebben a konkrét esetben az történik, hogy jólmenő márkák plakátjaira ragasztják a kis cetlieiket. Ez a 3-mas busz megállójában volt, de a 6V-nál is lehet látni többet is. Valamiféle agybajos termékkapcsolás alakul ki:) megnézeg a reklámot, és vele ott ordít a cetli üzenete is.

kismandala 2008.02.15. 14:18:52

mit vártok?? ez itt magyarisztán
Címkék: fidesz népszavazás csalás csányi sándor
süti beállítások módosítása