Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tessék beleszólni!

Szabad a beszéd

Szavazz!

Friss topikok

Utolsó kommentek

Benji, a selyemfiú szomorú és tanulságos története

2008.02.19. 18:08 | mindenthallok | 1 komment

Benji szomorú és tanulságos karriertörténetét az egyik kedves barátom ajánlott a figyelmembe.

Benji feltörekvő ifjú titánként a sexmunkások rögös, de kívülállóként biztosan kecsegtető, és remekül fizető élete után áhítozott. Majd pórul járt. Örök tanulságként álljon keserű példája.

Kedves barátom visszaemlékezését egyben közölném.

"Még fiatal és bohó fiúként sokat ábrándoztunk arról,m ilyen jó lenne azzal keresni a pénzt, amit igazán szívesen csinál az ember, ilyen például a sex. A klasszikus selyemfiú ( pl. ricsárd gír) ihlette, illetve dicsekedni is jó vele, ha valaki pénzt kap sexért – ha öreg nyanyát, akkor több pénzt.

A fővárosban egy ilyen nevű hely van, zserbó, ahol mindig ülnek öreg tyúkok, és az hírlik, hogy ott fizetnek is egy kis szórakozásért.

A társaságban volt Benji is, akit mindig ugrattunk – szegény le is morzsolódott egy idő után – meséltük neki mindig a kalandjainkat a nyugdíjas sexről, pénzt lobogtatva. Kíváncsi volt, így elmondtuk, ki kell öltözni, és a zserbóban azt mondani a pincérnek, hogy „Szódás kávét kérek”, amire odavezetik a megfelelő asztalhoz.

Benji így is tett, kiöltözött, bement:

   ·        Szódás kávét kérek!

·                 Mit?

·                 Szódás kávét!

·                 Egybe?

·                 ..Ööö..igen!

Pincér fogta, összeöntötte

·                 550 lesz!

·                 Hm?!?! – fizetett, leült és elfogyasztotta.

Azt hiszem, ezután nem láttuk sűrűn…"

Miben tévedett Benji?

Először: amikor azt kérdezte a pincér, hogy "Egybe?", akkor erősen kacsintgatnia kellett volna, és elővillantani egy halott elnököt papír alapon.

Másodszor: több független forrásból illik ellenőrizni az információt, és környezet-tanulmányt csinálni. Azaz (például) álruhában megfigyeléseket tenni, kifaggatni a pincéreket, vagy beállni mosogatónak.

Harmadszorra pedig érdemes lett volna megfigyelni és követni egy már gyakorló selyemfickót, elkapni, kifaggatni és esetleg elcsaklizni a pacientúráját.

Mit kellett volna figyelnie Benjinek?

Állítólag azok az idősebb szex éhes satrafák a következő jelzéssel élnek a Gerbeaudban: kávét kérnek, és annyi cukorral, ahány a vágyott fiú éveinek száma tizes helyiértéken. Mondjuk 20-ast szeretne, akkor 2 cukor, ha 30-ast, akkor 3 és ha 70-est, akkor a Vodkafonhoz menjen.

Van valakinek esetleg konkrétabb élménye?

 És akinek sikerül:

A bejegyzés trackback címe:

https://cityszajt.blog.hu/api/trackback/id/tr68345990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Címkék: szex pénz állás gerbaud férfikurva nyanyák
süti beállítások módosítása